Sommar lunch

12:00-16:00

Toast Skagen på Persson´s vis

En återskapad 80-tals favorit, gjord med massor av kärlek och närproducerade råvaror. Smörstekt Brioche, skagenröra, stenbitsrom, citron & dill.


Burrata på kocken’s vis

Krämig italiensk Burrata, tomater från Viken gård i Höganäs, salta spanska mandlar, olivolja, tomatkrutonger och lesösalt.


Vattenborgens Räkmacka    Hel/Halv

Handskalade räkor , levain, majonnäs, rödlök, gräslök och körsbärstomater.


Vattenborgens Ceasarsallad    Kyckling/Räkor 

Krispig romansallad, caesardressing, skivad rödlök, vitlökskrutong, flagad parmesan och körsbärstomater.


Steak Sandwich

Sous-vide tillagad flapsteak, tryffelaioli, picklad rödlök, riven pepparrot och pommes frites.


Moules frites

Blåmusslor kokta i vin, grädde och vitlök, pommes frites, rökt vitlöksaioli och rostat surdegsbröd.