Dagens lunch - Vecka 3
Ingår alltid salladsbuffé, måltidsdryck, kaffe och kaka.
Måndag: Vattenborgens Big Bauta köttbullar med potatispuré rårörda lingon och gräddsås.
Tisdag: Pankopanerad torskfilé med kokt potatis, kokta ärtor och dansk remouladsås.
Onsdag: Wallenbergare med potatispuré, rårörda lingon och gräddsås.
Torsdag: Nattbakad kotlettrad med råstekt potatis, rostad morot och pepparsås.
Fredag: Grillad kyckling med potatisgratäng, smaksatt ruccola och sås gjord på soltorkade tomater och fetaost.
Veckans vegetariska: Krämig polenta med rosmarin, rostade rotfrukter, italiensk tomat och löksallad.
Alltid på Vattenborgen by Persson
Takeaway sallader: 115kr
Ceasarsallad med kyckling, skivad rödlök, tomater, krutonger och flagad parmesan
Räksallad, Majonäs, krutonger, tomat, hackad rödlök/gräslök, kokt ägg
Vattenborgens Ceasarsallad - 129:- / Med räkor 189:-
Stekt kyckling från Sölvesborg, krispig romansallad, caesardressing, skivad rödlök, vitlökskrutong, flagad parmesan och körsbärstomater.
Vattenborgens Räkmacka - 229:-/Hel - 149:-/Halv
Handskalade räkor , rågbröd, majonnäs, rödlök, gräslök och körsbärstomater.